Top
 

ARCHIEF

In het archief vindt u de eerder verschenen nummers van PINT Nieuws en Magazine.

PINT publiceerde begin 2014 een overzicht van 33 jaar bierhistorie in Nederland

Op zoek naar een bepaald artikel? Kijk eens in dit overzicht over de jaren 2005-2014 Dit overzicht over de jaren 2005-2014. Dit overzicht is ook compleet te bekijken als spreadsheet.

Alle nummers vanaf PINT Magazine 201 (april 2014) zijn voor zover voorradig nog apart na te bestellen. De kosten zijn per nummer € 1,50 plus verzendkosten en per jaargang (of 6 stuks) € 6,– plus verzendkosten. We hebben geen exemplaren meer van PINT Magazine 200. Voor oudere nummers verwijzen we naar de verzameldozen.

VERZAMELDOZEN PINT-OUDS

Ben je later lid geworden van PINT en lijkt het je leuk om oude nummers eens terug te lezen? We hebben hiervoor een verzameldoos samengesteld.

* Alle nummers vanaf 101 tm. 200 (voor zover nog voorradig, natuurlijk) zijn beschikbaar in een verzameldoos. Het zijn bladen uit de jaren 1997 tm. 2013. Als je snel reageert heb je de meest complete verzameling. In alle dozen zitten wél exemplaren van het extra dikke PINT-nieuws 150 (die met bierpapier). De kosten bedragen € 5,– plus verzendkosten, maar in overleg is meenemen naar een festival mogelijk wel te regelen.

* De dozen van de beginjaren, ofwel de nummers 1 tm. 100 zijn uitverkocht en kunnen niet meer nabesteld worden. Mocht je zelf nog deze oude exemplaren over hebben mag je een bericht sturen aan ons. Wellicht kunnen we je nog in contact brengen met iemand die graag de verzameling alsnog compleet wil maken.

Nabestellen van losse nummers ouder dan PINT Magazine 200 (dus eigenlijk alle PINT-nieuws) is niet meer mogelijk. Stuur voor bestellen van de doos 101 -200 of voor andere informatie een bericht aan hoofdredacteur@pint.nl

Magazine verschijnt elke twee maanden en houdt je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op biergebied

Geen reacties

Het reactieformulier is op dit moment gesloten.