Top
 

Word Nu Lid

Ben jij een echte bierliefhebber? Wil je meer te weten komen over bier in het algemeen en over de biercultuur in Nederland en daarbuiten? Maak jij je ook zorgen over de ontwikkelingen in de bierwereld? Ben jij kritisch? Word dan nu PINT lid.”

Aanmelden kan via: https://pint.banster.nl/lid_worden

Voor een zakelijk lidmaatschap: https://pint.banster.nl/zakelijk_lidmaatschap

De algemene voorwaarden vind je hier. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vereniging? Stuur een bericht aan info@pint.nl of bel met Erwin de Cock, 06- 22 111 624.

ALLE VOORDELEN VAN HET PINT-LIDMAATSCHAP OP EEN RIJTJE:

 

  • Je ontvangt viermaal per jaar ons toonaangevende magazine PINT Magazine,
  • Je ontvangt iedere maand de PINT Nieuwsbrief,
  • Je krijgt toegang tot het ledengedeelte van onze website waar meer informatie over onze vereniging te vinden is,
  • Je profiteert van voordeelacties op diverse PINT-activiteiten in binnen- en buitenland,
  • Via het PINT Ledenvoordeelprogramma ontvang je korting bij diverse slijterijen, winkels en cafes,
  • Je steunt de belangenbehartiging van PINT voor behoud en stimulering van de biercultuur in Nederland.

SOORTEN LIDMAATSCHAP

 

PINT kent de volgende lidmaatschappen:

 

  • Een gewoon lidmaatschap kost € 22,= (voor België is dat € 38,= en voor andere landen € 40,=). M.i.v. 1 januari 2022 gaat het gewoon lidmaatschap € 25,= kosten (België € 43,50 en de andere landen € 46,=).
  • Een partner- of voordeellidmaatschap (een lidmaatschap zonder PINT Magazine) kost € 13,=. Voor het buitenland is dit € 15,=. M.i.v. 1 januari 2022 worden deze bedragen € 15,= voor Nederland en € 17 voor het buitenland.
  • Een zakelijk lidmaatschap kost € 78,= (excl. BTW). Een zakelijk lid ontvangt per keer 6 exemplaren van PINT Magazine. Bij het plaatsen van ¼ pagina advertentie in PINT Magazine krijgt een zakelijk lid 23% korting op zijn lidmaatschap voor het volgende jaar. U betaalt dan dus € 60,= i.p.v. € 78,= (excl. BTW). De kosten van het zakelijk lidmaatschap wijzigen niet per begin 2022.
  • Deze tarieven zijn per kalenderjaar en gelden alleen bij automatische incasso. Bij aanmelding als lid in de loop van het jaar betaalt u de contributie naar rato.

GESCHENKLIDMAATSCHAP

Je kunt natuurlijk ook het lidmaatschap van PINT cadeau doen aan iemand. Aan je vader of moeder, je dochter of zoon, je broer of zus, een goede vriend of vriendin of wie dan ook. Wat is er leuker dan het lidmaatschap van PINT cadeau te krijgen voor je verjaardag, voor Sinterklaas of voor Kerstmis?

Het aanvragen van een geschenklidmaatschap kan via https://pint.banster.nl/cadeau_lidmaatschap

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.