PINT

PINT Magazine

PINT Magazine verschijnt elke twee maanden en houdt je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op biergebied. Wil je weten welke festivals er zijn, welke bierboeken uit zijn gekomen of welke activiteiten onze regio's organiseren? PINT Magazine informeert over Nederland, maar houdt ook de biercultuur in het buitenland in de gaten. PINT Magazine, het ultieme blad voor de bierconsument.

Het laatste nummer van dit jaar is in de week voor oudjaar verschenen. Bij dit nummer zit ook de ledenpas 2018 bijgesloten. Mocht je die niet hebben gekregen, neem dan contact op met ledenadministratie@pint.nl. Als gevolg van een drukfout staat op de achterzijde boven de hokjes met ledenvoordeel het jaartal ''2017'' vermeld. De pas is uiteraard echter gewoon geldig voor alle ledenvoordelen in 2018. Kijk hier wat dat allemaal is.

 

 


 

Door omstandigheden zal het februarinummer iets later verschijnen. We doen ons best om het nummer uiterlijk de eerste week van maart bij de leden in de bus te hebben.

Onze Ledengids 2017 kan je hier bekijken. De nieuwe ledengids ontvang je (later dan vorig jaar) bij het tweede nummer van 2018

Komende deadlines: zondag 18 maart en 13 mei.

Contact met de redactie:
Hoofdredacteur Erwin de Cock,
Postbus 8049, 4330 EA  Middelburg.
hoofdredacteur@pint.nl
Bel de redactie 0118-612940.

Advertentie-aquisitie:
Willem Verboom. Advertenties@pint.nl; Tel. 06-30182602

Verzameldozen met oude afleveringen van het blad zijn te bestellen zolang de voorraad strekt. Zie verder onder Archief

 

 

Opgericht op 14 oktober 1980 te Amsterdam