Online bierproeverij

In deze coronaperiode kan PINT buiten PINT Magazine om weinig voor haar leden betekenen. Om toch iets voor jullie te kunnen betekenen komt er een online bierproeverij met een livestream en met ledenkorting!

Op donderdag 1 oktober 2020 vindt er om 20:00 uur een livestream plaats waarbij alle PINT-leden een proeverij kunnen ‘bijwonen’ met bieren die vooraf thuis zijn afgeleverd. Onder begeleiding van een biersommelier wordt er op YouTube een proeverij gehouden waarbij een zestal bieren besproken wordt in een (of meerdere) bierige omgeving(en). Bij elk bier zal uitleg gegeven worden over de achtergrond, de brouwerij, het biertype, de te ontdekken smaakcomponenten en andere noemenswaardigheden. Tijdens de proeverij kunnen de deelnemers vragen stellen, zodat eventueel onbesproken zaken live beantwoord kunnen worden. Op deze wijze is er een interactie tussen de proevers en de begeleider mogelijk, zodat de beleving van een ‘echte’ proeverij meer benaderd wordt.

Om als lid mee te doen aan deze online bierproeverij kun je hier een bierpakket à € 15 bestellen. Als ledenkorting neemt PINT de verzendkosten voor haar rekening. Per PINT-lid kan er één pakket zonder verzendkosten besteld worden. Meer pakketten bestellen is mogelijk, doch dan met betaling van verzendkosten.

Niet-PINT-leden kunnen de pakketten hier bestellen, maar betalen dan wel de verzendkosten. Bestellingen zijn mogelijk tot en met 20 september, zodat ervoor gezorgd kan worden dat de bieren op tijd in huis zijn. In het pakket bevinden zich naast de zes bieren twee proefformulieren en nog wat extra’s. Zowel de link naar de YouTube-video als de wijze van vragen stellen zullen via e-mail in de week voor de streaming aan de deelnemers bekend gemaakt worden.

Frans Ruiter en Jack Apallius de Vos