PINT Online Bierproefavond

8e PINT Online Bierproeverij

De datum voor de 8e PINT Online Bierproeverij is vastgelegd op vrijdag 1 december 2023. Houd die datum vrij!

Zaligheden uit het Zuiden

Het thema voor de komende editie is ‘Zaligheden uit het Zuiden’. Hierbij komen bieren en brouwerijen uit de provincies Zeeland en Noord-Brabant aan bod. Wederom een gevarieerde avond proeven dus!

Live via YouTube

Zoals gebruikelijk starten we de live-uitzending via YouTube om 20:00 uur. Bij elk bier worden er opnamen getoond van de betreffende brouwerij en de uitleg van het bier door de brouwer. In de chat kun je vragen stellen die live worden beantwoord. Voor elk bier wordt ongeveer 25 minuten uitgetrokken.

De bierpakketten worden een week voor de proeverij opgestuurd, samen met een begeleidend schrijven en proefformulieren. Wij raden aan om met z’n tweeën van het bierpakket te genieten of om halve glazen te schenken en de rest later op te drinken.

Kosten

De proeverij kost € 18,50 voor zes bieren van 30/33 cl. voor PINT-leden, waarbij PINT 50% van de verpakkings- en verzendkosten (totaal € 10,-) voor haar rekening neemt. Leden betalen dus € 23,50 en niet-leden betalen € 28,50. Als je alsnog lid wordt krijg je als nieuw lid óók 50% van de verpakkings- en verzendkosten vergoed! Naast dit voordeel ontvang je tevens vier keer per jaar het dikke PINT Magazine, ontvang je bij tientallen bierwinkels en biercafés korting en ontvang je een gratis muntje bij de bierfestivals van PINT.
Leden die meerdere pakketten bestellen betalen over de volgende pakketten de prijs voor niet-leden (te bestellen via de link voor niet-leden).

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de online proeverij tot en met 16 oktober!

PINT-leden zijn inmiddels per Nieuwsbrief op de hoogte gesteld.

Aanmelden: PINT-leden via deze link, niet-leden via deze link.
Eerst lid worden? Dat kan via deze link (dat kan altijd!).

Ben je niet beschikbaar op 1 december? Geen probleem! De volledige live stream blijft op YouTube staan, zodat je ook op een later moment van de bieren en beelden kunt genieten!

N.B.: Op https://www.youtube.com/@debierverbinding zijn alle voorgaande proeverijen, en ook alle losse brouwerijopnamen, terug te zien. Voor (bijvoorbeeld) de YouTube uitzending van de zevende proefavond, zie hier.

Locatie:

Online

Datum:

2023
1 december, 20.00 uur.

Zet ‘t alvast in je agenda:

Prijs:

€ 23,50 voor PINT-leden
€ 28,50 voor niet-leden

Overige info:

Aanmelden voor PINT-leden
Aanmelden voor niet-leden
Eerst PINT-lid worden