NHBF proefglazen met muntjes

Noord-Hollands BierFestival 2024

Het 17e Noord-Hollands BierFestival

Het Noord-Hollands Bierfestival kent een historie van verschillende locaties. Kleinschalig gestart in 2005 in Jongerencentrum Buk Buk in Heiloo, hebben de bezoekers het festival door groei al in diverse standplaatsen in Alkmaar mogen meemaken. Na een aantal jaren in HAL25 te hebben gebivakkeerd, houden we de verhuistraditie hoog en wijken we dit jaar voor de 17e editie uit naar Sport- en recreatiecomplex Hoornse Vaart aan de Hertog Aalbrechtweg 4 in Alkmaar. Dit complex ligt op zeer korte loopafstand van Station Alkmaar Noord en is dus zeer goed bereikbaar.

Hierdoor zal het festival wederom een andere uitstraling krijgen en zal het vanouds weer op één dag plaatsvinden, en wel op zaterdag 18 mei van 12:00 tot 21:30 uur. Wat wel blijft is een festival waar louter Noord-Hollandse brouwers van de kust tot het Gooi en van West-Friesland tot Haarlem vertegenwoordigd zullen zijn. Actuele informatie zal hier en op de sociale media geplaatst worden. Uiteraard zullen jullie ook via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden.

Voorverkoop & informatie

Je kunt kaarten op de site nhbf.nl in de voorverkoop reserveren voor € 22,-. Daarvoor ontvang je een glas van 15 cl. in bruikleen, een festivalboekje en vijf munten. Aan de deur bedraagt de entree € 25,-. Losse munten kosten € 3,-. PINT-leden ontvangen bij vertoon van hun ledenpas een gratis munt.

Locatie:

Sportcomplex Hoornse Vaart
Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL  Alkmaar

Datum:

2024
18 mei van 12.00 tot 21.30 uur.

Prijs:

Startpakket: € 22,– in de voorverkoop (excl. servicekosten) en € 25,– bij entree. Een startpakket bestaat uit een proefglas in bruikleen, een programmaboekje en 5 munten.
Losse munten € 3,-

Overige info:

Impressies van het NHBF 2023.