Hop On Hop Off-festival 2024

Hop On Hop Off-festival 2024

Op 5, 6 en 7 april vindt voor de vijfde maal het Hop On Hop Off-festival plaats. Vanwege het grote succes en de positieve reacties van zowel bezoekers als deelnemers op de voorgaande edities, vindt dit festival wederom plaats op de Kunstijsbaan in Breda. Speciaalbier is hot. Wees gerust, het meeste wordt gewoon koud geserveerd.

Hop On Hop Off is een mekka voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Met meer dan 500 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland zit er altijd een smaak van jouw gading bij. Of je nu van fris en fruitig houdt of juist meer van diep en donker, je komt altijd aan je biertrekken.

Een groot deel van de deelnemende brouwers heeft nog niet eerder op dit festival gestaan. Sommige brouwerijen zullen met een exclusief bier komen. Welke dat zijn en met welk bier is nog niet bekend. Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda.

Foodtrucks en entertainment

Bij heerlijk bier hoort natuurlijk goed eten. Ongeveer 25 foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten live op locatie. Zowel de vleeseters als vleesvermijders komen aan hun trekken, want er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees.

En er is meer! Voor zowel jong als oud. Met livemuziek, masterclasses, foodpairing en entertainment biedt het Hop On Hop Off-festival 2024 meer dan genoeg vermaak op de ruim 16.000 m2 van de Kunstijsbaan. Kinderen mogen geen bier drinken en hoeven dat gelukkig ook helemaal niet. Zij kunnen hun lol op met diverse activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Kortom, volop vertier voor iedereen.

Locatie en bereikbaarheid

De Kunstijsbaan (Terheijdenseweg 506, 4826 AB  Breda) is een voor de Benelux unieke en grote, overdekte locatie voor een speciaalbierfestival. De locatie is goed bereikbaar per auto (die je gratis kunt parkeren), maar we adviseren iedereen zoveel mogelijk te voet, per fiets of het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus haalt en brengt bezoekers van en naar het station Breda.