PINT

PINT Magazine

PINT Magazine verschijnt elke twee maanden en houdt je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op biergebied. Wil je weten welke festivals er zijn, welke bierboeken uit zijn gekomen of welke activiteiten onze regio's organiseren? PINT Magazine informeert over Nederland, maar houdt ook de biercultuur in het buitenland in de gaten. PINT Magazine, het ultieme blad voor de bierconsument.

 

 

 


 

Het aprilnummer kan je eind van deze maand verwachten. Hier bijgesloten is de nieuwe ledengids voor 2018. Maar je kan hem hier ook bekijken.

Benieuwd naar het verhaal achter deze coverfoto? Kijk eens op https://www.letsbier.nl/2018/05/20/en-de-winnaar-is-viswijf/

Als gevolg van een drukfout staat op de achterzijde van de ledenpas boven de hokjes met ledenvoordeel het jaartal ''2017'' vermeld. De pas is uiteraard echter gewoon geldig voor alle ledenvoordelen in 2018. Kijk hier wat dat allemaal is.

Komende deadlines: zondag 13 mei en zondag 8 juli.

Contact met de redactie:
Hoofdredacteur Erwin de Cock,
Postbus 8049, 4330 EA  Middelburg.
hoofdredacteur@pint.nl
Bel de redactie 0118-612940.

Advertentie-aquisitie:
Willem Verboom. Advertenties@pint.nl; Tel. 06-30182602

Verzameldozen met oude afleveringen van het blad zijn te bestellen zolang de voorraad strekt. Zie verder onder Archief

We doen ons best om enkel foto's en tekst te gebruiken waarvan wij rechthebbend zijn. Mocht in ons Magazine, op deze site of elders u materiaal tegenkomen waarvoor dat niet geldt, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. 

 

Opgericht op 14 oktober 1980 te Amsterdam