PINT

proeverijen op locatie

regiobanner1

Biervereniging PINT Regio Zuid-Limburg verzorgt op aanvraag bierproeverijen op locatie! Wij willen op deze manier onze belangrijkste doelstelling extra onderstrepen: zoveel mogelijk mensen met speciaalbieren uit binnen- en buitenland kennis te laten maken.

Proeven op locatie 

Onder deskundige begeleiding verzorgen wij een bierproeverij met tekst en uitleg over de smaak en het karakter en de vele andere aspecten van het bier. 

Wij zorgen voor de bieren, professionele proefglazen en materialen om het geheel op een leuke en professionele manier invulling te geven.

Wilt u met u vrienden meer leren over de wondere wereld van het bier neem dan contact met ons op. Wilt u eens iets anders op uw personeelsfeest, vrijgezellenparty of verenigingsuitje? Alles is mogelijk en we komen dan graag naar de door u gewenste locatie en verzorgen dan een leuke bierproeverij.

proeven2

Wij kunnen ook zelf zorgdragen voor een prachtige locatie in Zuid-Limburg. Er zijn diverse mogelijkheden dus neem gewoon even contact met ons op.

PINT glazen nieuw

Biervereniging
PINT Regio Zuid-Limburg

Secretariaat:
Dagobertstraat 22
6224 HL Maastricht
Tel: 06-53326266 & 06-53758821
Email: zuidlimburg@pint.nl
Website: www.pint.nl/zuid-limburg
Wij zijn ook te vinden op facebook: http://www.facebook.com/Pintzuidlimburg

Opgericht op 14 oktober 1980 te Amsterdam

Regio adres

PINT Regio Zuid-Limburg   Dagobertstraat 22, 6224 HL Maastricht  T: 06-53758821  I: www.pint.nl/zuid-limburg  E: zuidlimburg@pint.nl