PINT Ledenfestival

De Naeckte Brouwers in Amstelveen

Exclusief voor PINT-leden organiseert PINT wederom een mooi bierfestival. We willen al onze leden iets extra’s bieden voor hun lidmaatschap en ook nu hebben we weer een bijzondere plek gevonden: bij De Naeckte Brouwers in de Annakerk in Amstelveen. Een prachtige locatie die veel te bieden heeft.

Het festival vindt plaats van 12:00 – 19:00 uur. Er zal een DJ zijn voor de muziek, je kunt de brouwinstallatie bezichtigen èn je kunt een rit maken met een historische tram naar Butcher’s Tears om daar een paar van hun bieren te proeven.

Naast de Naeckte Brouwers zijn van de partij: Breugem, Low Five Brewing, Pigs and Bears Brewing en X-Brewing. Da’s weer eens wat anders…

De Annakerk is met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Vanuit station Amsterdam Bijlmer-Arena óf vanuit station Schiphol neem je de bus naar Amstelveen Busstation en dan is nog 10 minuten lopen om bij de kerk te komen.

Met de historische tram naar Butcher’s Tears

We willen onze leden altijd iets bijzonders bieden op een ledenfestival. Voor dit jaar is dat de historische tram naar Amsterdam waar je met de nodige korting mee kan rijden!

Op korte afstand van de Annakerk vertrekt de historische tram voor een rit naar Butcher’s Tears. Daar krijg je een paar bieren te proeven. Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers vragen we je om bij aanmelding aan te geven of je hier wel of niet gebruik van wilt maken. Je kunt je ook nog aanmelden op de dag zelf maar je loopt dan de kans dat er geen plaatsen meer zijn omdat de tram een beperkte capaciteit heeft.

Er worden twee ritten gepland: een om 13:30 uur en een om 15:30 uur.

De kosten

Het startpakket kost € 17,= en daarin zit een proefglas, 7 muntjes en een festivalboekje. In dit startpakket zit ook al het gratis festivalmuntje waar je als PINT-lid recht op hebt. Losse muntjes kosten € 2,50.

Bij betaling via incasso vooraf, betaal je € 15,= voor het startpakket. Je kunt dit bij aanmelding aangeven. Maak je hier gebruik van dan hoef je niet in de rij te staan bij pinautomaat. Je kunt dan via een ander ontvangstpunt naar binnen. Én je betaalt € 2,= minder!

De kosten van de tramrit naar Butcher’s Tears zijn 3 muntjes en dat is inclusief twee proefglaasjes.

Aanmelding

Aanmelden voor het festival doe je hier.

Je hebt toegang als je je PINT-ledenpas bij je hebt. Wil je toch een familielid of bekende meenemen dan dient deze zich wel vooraf aan te melden als lid. Dat kan via deze link. Daarna kun je, zodra je je lidmaatschapsnummer hebt, je inschrijven voor het festival zelf.

Dit evenement mag je niet missen!

Locatie:

De Naeckte Brouwers
Annakerk
Amsterdamseweg 22
1182 HD  Amstelveen

Datum:

2022
zaterdag 8 oktober
van 12:00 tot 19:00 uur

Zet ’t alvast in je agenda:

Prijs:

Startpakket € 17 (€ 15 bij voorinschrijving via onderstaande link).
Losse muntjes € 2,50

Overige info:

Link: voorinschrijving voor PINT-leden

Link: eerst PINT-lid worden