Na een aantal succesvolle edities van het Ouddorps Bierfestival (OBF), is dit evenement inmiddels niet meer weg te denken uit dit bruisende dorp op Goeree-Overflakkee. Vraag een fijnproever uit de buurt wat te doen in Ouddorp, grote kans dat je OBF te horen krijgt als een evenement dat je niet mag missen.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om opnieuw een knallende editie neer te zetten op 25 maart 2023. Zet deze datum alvast in je agenda, want als bierliefhebber wil je dit speciaalbier festival niet missen! Zien we jou dan?

Een aantal brouwers van het eerste uur kunnen we al bekend maken: Solaes uit Sommelsdijk en ROTT. Brouwers uit Rotterdam. Houdt onze website en socials in de gaten voor de volledige line-up. Je volgt ons op Facebook, Instagram en Twitter.

De kracht van het Ouddorps BierFestival

Het Ouddorps Bierfestival kent zijn oorsprong in de passie voor speciaalbier. Twee vrienden die beiden verzot zijn op speciaalbier, hebben een prachtige basis neergezet voor een gezellig en sfeervol festival. Omdat in de omgeving van Goeree-Overflakkee nog geen bierfestival werd georganiseerd, was de keuze voor thuishaven Ouddorp snel gemaakt.
Met een vast team van vrijwilligers heeft de organisatie eerdere edities van het speciaalbierfestival tot een groot succes gemaakt.

Geen massaal evenement, maar juist de kleinschaligheid zorgt bij de bezoekers van vorige edities voor lovende reacties.

Goede bodem

Een bierfestival bestaat natuurlijk niet alleen uit het beste speciaalbier van de aanwezige brouwers. Foodpairing is niet meer weg te denken en ook op het Ouddorps Bierfestival kun je je hart ophalen wat eten betreft.
Lokale ondernemers zorgen voor een goede bodem. Met de visafslag in Stellendam en veel vissers in de omgeving van Ouddorp en Goedereede kan een festival als OBF natuurlijk niet zonder vis. Wist je dat vis perfect samen gaat met een fris of zurig bier? Denk aan tripel, blond of sour. De lokale slagerij zorgt voor het heerlijkste vlees van de bbq of grill. Een IPA, dubbel of misschien zelfs een stout of porter vormt hier een geweldige match.

Bereikbaarheid Ouddorps BierFestival

Het Ouddorps Bierfestival is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het OV. Ook voor de BOB is het festival een feestje om te bezoeken. Met de consumptiemunten kunnen ook frisdranken, koffie en thee worden gekocht. Daarom kan de BOB een regulier entreeticket kopen, waar je al 3 consumptiemunten bij krijgt.

Vanaf Goeree-Overflakkee, maar ook vanuit Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten is Ouddorp goed bereikbaar met het OV. De eindhalte is Ouddorp Stationsweg. Raadpleeg de actuele reistijden op de website www.9292.nl 

Locatie:

MFC De Dorpstienden
Dorpstienden 4
3253 AS  Ouddorp

Datum:

2023
zaterdag 25 maart
van 15.00 tot 22.00 uur.

Prijs:

Tickets € 17,50, inclusief proefglas en 3 muntjes (excl. servicekosten € 0,50).

PINT is aanwezig met een stand, dus PINT-leden krijgen een gratis muntje.

Overige info: