ONLINE PROEVERIJ: Bieren uit Samenwerkingsverbanden

Op veler verzoek organiseert PINT in 2022 nog twee Online Bierproeverijen. De eerste daarvan vindt plaats op vrijdagavond 10 juni om 20:00 uur. Het thema voor deze avond zal zijn ‘Bieren uit samenwerkingsverbanden’. Iets dat voorheen nagenoeg helemaal niet voorkwam, maar tegenwoordig heel gebruikelijk is. Er zijn samenwerkingsbrouwsels (collaboration brews) tussen twee of meerdere brouwerijen, maar ook bijvoorbeeld bieren die voortkomen uit een samenwerking tussen een brouwerij en een bakkerij, een kruidenteler, een restaurant, enzovoort. De smaken van de verschillende bieren kunnen dus alle kanten op gaan!

Het principe is weer hetzelfde. Tot 10 april a.s. kun je het bierpakket voor de proeverij bestellen. In de week vóór de proeverij ontvang je het bierpakket met zes bieren en twee proefformulieren. De duur van de proeverij is namelijk zodanig dat je het beste de bieren met z’n tweeën kunt delen. Tevens ontvang je voor de proeverij via e-mail een link naar de live stream op You Tube. Live word je door de proeverij geleid, waarbij er bij elk bier opnamen worden getoond van de brouwerij, en waarbij ons bestuurslid en biersommelier Frans Ruiter samen met de brouwer het bier proeft en bespreekt. In de chat kun je vragen stellen die – tussen de opnamen door – live beantwoord zullen worden. Het geheel duurt ongeveer 2,5 uur.

De Kosten.

De proeverij kost € 18,50 voor zes bieren van 30/33 cl. voor PINT-leden, waarbij PINT de verpakkings- en verzendkosten voor haar rekening neemt. Niet-leden betalen € 27,50 maar voor hen hebben we een mooie aanbieding. Als je nu lid wordt hoef je als nieuw lid óók geen verpakkings- en verzendkosten te betalen! Je betaalt dan als nieuw lid dus ook maar € 18,50 voor de proeverij.

Er staat dit jaar nog een proeverij op de agenda, dus als je daar ook aan deelneemt heb je het lidmaatschap voor 2022 er al bijna uit. Naast genoemd voordeel ontvang je tevens vier keer per jaar het dikke PINT Magazine, ontvang je bij tientallen bierwinkels en biercafés korting en ontvang je een gratis muntje bij de bierfestivals van PINT.

Vrijwillige bijdrage Stichting ALS

Zoals wellicht bekend organiseert Beergeeks ieder jaar een geldinzamelingsactie t.b.v. de Stichting ALS onder de  naam ‘Beergeeks Beat ALS’. ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een ziekte waarbij je spieren één voor één uitvallen. Deze zenuw/spierziekte leidt binnen drie tot vijf jaar na de eerste symptomen onvermijdelijk tot de dood van de patiënt. Er is nog geen medicijn tegen gevonden. Wij sluiten graag aan bij deze actie en bieden jullie de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te doneren. PINT zal het totaalbedrag met 50% verhogen.

Locatie:

Online

Datum:

vrijdagavond 10 juni
om 20:00 uur

Prijs:

Leden, € 18,50
Niet-leden betalen € 27,50

Aanmelden:

PINT-leden melden zich aan via deze link.
NIET PINT-leden melden zich aan via deze link.

Als je als PINT-lid een tweede bierpakket wilt bestellen, kun je die bestellen via de link voor niet-leden. Voor dit pakket betaal je dan wél de verzendkosten.