Vijftiende Noord-Hollands Bierfestival

Noord-Hollands Bierfestival wederom op visite!

Goed nieuws voor alle bierliefhebbers in het algemeen en de liefhebbers uit Noord Holland in het bijzonder.

Op vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni zal er een nieuwe editie van het Noord-Hollands Bierfestival plaatsvinden!

Hal 25 heeft wederom haar deuren voor ons geopend en zal deze dagen het decor zijn van de Noord-Hollandse biercultuur, waar brouwers uit de hele provincie hun beste bieren zullen presenteren. Zo veelzijdig als de provincie is, zo veelzijdig zal ook het festival weer worden. Van traditionele bieren tot moderne craft beer stijlen, alles zal vertegenwoordigd zijn.

Ten opzichte van de editie in 2021 zullen er iets meer brouwerijen staan, én beide dagen zullen dezelfde brouwerijen vertegenwoordigd zijn. Tevens zal de catering verbeterd worden, zodat je niet naar de stad hoeft te fietsen om je honger te stillen.

Het starterspakket bedraagt € 21,- (in de voorverkoop, incl. € 1 servicekosten). Daarvoor heb je toegang tot het festival, ontvang je een festivalboekje en vijf muntjes. Het proefglas wordt ter bruikleen uitgegeven en dient na afloop van het festival weer geretourneerd te worden. Losse muntjes zijn verkrijgbaar voor €2.50 per stuk. Tickets zijn verkrijgbaar via nhbf.nl.
Aan de deur kost een starterspakket € 22,50.

Te zijner tijd zullen de verkrijgbare bieren ook in Untappd opgenomen worden, check in bij Bierconsumentenvereniging PINT. Houd de sociale media in de gaten voor de line-up en de laatste nieuwtjes!

Locatie:

The Scrapyard (Moersleutel Taproom)/Hal 25
Pettemerstraat 15
1823 CW Alkmaar

Op 700 m van station Alkmaar!

Data:

2022
17 juni van 16:00 tot 23:00 uur.
18 juni van 12:00 tot 23:00 uur.

Prijs:

€ 21,00 startpakket in de voorverkoop
€ 22,50 startpakket aan de deur
Extra muntjes zijn te verkrijgen voor € 2,50 per stuk

Tickets en informatie:

nhbf.nl