Zesde Noord-Hollandse Bierverkiezing

NH-Media organiseert voor de 6e keer de Noord-Hollandse Bierverkiezing.

NH-Media gaat weer op zoek naar het beste en naar het populairste bier van het jaar. Tientallen Noord-Hollandse brouwerijen doen mee en hopen dat hun brouwsels in de smaak vallen bij de jury en het publiek.
De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 18 juni, tijdens het Noord-Hollands Bierfestival van PINT in HAL 25 in Alkmaar.

Het beste bier wordt bepaald door een vakjury, het populairste bier door een publieksjury. Aan deze laatste jury kan iedereen deelnemen. Vanaf 3 juni tot en met 16 juni kun je je stem uitbrengen op je favoriete bier, door middel van een publieksstemming via Facebook. Het bier met de meeste stemmen wint de titel ‘Populairste bier van Noord-Holland 2022’.

Een tweetal artikelen met betrekking tot de uitslag van de vorige verkiezingen (2019) vind je hier en hier.

Aanmelden voor Brouwers

De meeste brouwers/brouwerijhuurders in Noord-Holland zijn inmiddels door NH-media uitgenodigd om mee te doen. Maar de brouwwereld verandert snel. Dus als je geen uitnodiging hebt gehad en toch ook jouw bier(en) wil laten meedoen in deze verkiezing, neem dan contact op met Arend de Geus van NH-Nieuws: arend.degeus@nhmedia.nl

De deelnemende bieren in 2018, met de te winnen prijzen.

Locatie prijsuitreiking:

Noord-Hollands Bierfestival
Hal 25
Pettemerstraat 15
1823 CW  Alkmaar

Data:

2022
Verkiezingsperiode:
3 juni t/m 16 juni
Prijsuitreiking:
18 juni

Overige info:

Zie: artikel NH Nieuws