PINT-leden opgelet!

De Nacht van het Bier is uitverkocht, maar PINT heeft nog twee kaartjes te verloten. Stuur voor vrijdag 10 november 23.59 een mail naar hoofdredacteur@PINT.nl om kans te maken!

De inzendtermijn is gesloten en we hebben een winnaar…!

De ‘Nacht van het Bier’ in Utrecht – proef het exclusieve bier uit de kelders van de Dom

Persbericht – NB Inmiddels geheel UITVERKOCHT !!!

De ‘Nacht van het bier’

Op 8 december 2023 wordt Utrecht het toneel van een betoverende nacht vol verrassingen en smaaksensaties tijdens ‘De Nacht van het Bier’. Deelnemers krijgen de eerste kans om hét Dombier te proeven, gerijpt in de kelders van dit icoon, en worden meegenomen op een reis langs verborgen schatten terwijl je geniet van winterse bieren en culturele hoogstandjes, in het donker.

De ‘Nacht van het Bier’ is geen gewone stadswandeling – het is een magische ontdekkingsreis naar vijf unieke locaties doordrenkt van geschiedenis en mysterie. Maar wat deze locaties precies zijn, welke heerlijke bieren er geschonken worden en welke culturele verrassingen je kunt verwachten, blijft tot het laatste moment een goed bewaard geheim.

Dombier

Wat deze editie extra bijzonder maakt, is de exclusieve mogelijkheid om hét Dombier te proeven, rechtstreeks uit de kelders van het iconische monument, de Domtoren. Deze unieke ervaring is speciaal voor Utrechtse bierliefhebbers en Domtorenfans, en biedt een voorproefje van het Dombier voordat het in maart 2024 in de verkoop gaat. De ‘Nacht van het Bier’ is dan ook ontstaan rondom deze bijzondere gebeurtenis.

Bieren van Utrechtse brouwerijen

De bieren die je tijdens deze avond proeft, komen van vijf lokale Utrechtse brouwerijen, waardoor het evenement nog meer een Utrechts karakter krijgt. Samenwerking met de Domtoren is een integraal onderdeel van dit evenement, en we zijn trots op deze unieke gelegenheid om de Domtoren te verbinden met een smaakvolle avond vol verrassingen.

Initiatiefnemer Ronald van de Streek van vandeStreek bier benadrukt: “Utrecht herbergt vele verborgen schatten, en met ‘De Nacht van het Bier’ creëren we samen met de Domtoren een unieke kans om deze schatten te ontdekken. Deze avond is een reis door de ziel van onze prachtige stad, waar cultuur en bier samenkomen om een onvergetelijke ervaring te bieden. We kijken ernaar uit om deelnemers te verrassen en te verwonderen, en ik kan niet wachten op 8 december!”

Ervaar Utrecht op een nieuwe manier

De ‘Nacht van het Bier’ belooft een avond vol ontdekkingen en avontuur te zijn, waar deelnemers worden getrakteerd op unieke culturele ervaringen die Utrecht tot leven brengen. Of je nu een bierliefhebber, een cultuurliefhebber bent, of gewoon op zoek bent naar een avond vol spanning en verrassingen, dit evenement heeft voor elk wat wils.

Mis deze unieke kans niet om Utrecht op een geheel nieuwe manier te ervaren. Ontdek de onthullingen, proef de heerlijke bieren en laat je verrassen door de culturele uitspattingen tijdens de allereerste ‘Nacht van het Bier’ in Utrecht. Wees er snel bij, want de tickets zijn beperkt en gaan snel!

Locatie:

Stadswandeling, langs 6 locaties in Utrecht
in 5 groepen met verschillende startpunten

Datum:

2023
8 december, 19.45 uur.

Prijs:

Helaas: uitverkocht!

Overige info:

Ronald van de Streek: 06-27552591 of ronald@vandeStreek-bier.nl of https://vandestreekbier.nl/blogs/nieuws/nacht-van-het-bier