Meibockfestival

20e Meibockfestival

We gaan het traditionele Meibockfestival nieuw leven inblazen. De laatste editie vond alweer heel wat jaren geleden plaats in de Posthoornkerk te Amsterdam. Een prachtige locatie, waarbij we altijd het geluk hadden dat het mooi weer was, zodat het voorplein vol stond met genietende bezoekers. Doch er blijft altijd een risico op de loer liggen dat het géén mooi weer is. En dan is de ruimte in de kerk te klein… Daarom zijn we voor de herstart (en tevens de 20e editie!) uitgeweken naar Breugem Meeting Point aan de Nieuwe Hemweg 2 in Amsterdam. Deze locatie is zowel met de fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken vanaf het Centraal Station of station Sloterdijk (vanaf beide stations: neem bus lijn 22 tot halte Zaanstraat). Naast een grote ruimte binnen heeft het proeflokaal een zeer ruim terras, dus mochten we weer geluk hebben zal het zowel binnen als buiten goed toeven zijn!

Op zondag 21 april van 13:00 tot 20:00 uur kan er weer uit een mooie selectie van voorjaarsbieren gekozen worden en zal tevens de keuken van de locatie open zijn om tussendoor weer een nieuwe bodem te leggen voor het volgende glas Meibock, lentebier of ander blond seizoensbier. Er zal een bewaakte garderobe aanwezig zijn zodat je er qua kleding ook als een voorjaarszonnetje bij kunt lopen!

Voorverkoop & informatie

Je kunt kaarten op de site pintmeibockfestival.nl in de voorverkoop reserveren voor € 22,-. Daarvoor ontvang je een glas van 15 cl. in bruikleen, een festivalboekje en vijf munten. Aan de deur bedraagt de entree € 25,-. Losse munten kosten € 3,-. PINT-leden ontvangen bij vertoon van hun ledenpas een gratis munt.

Locatie:

Breugem Meeting Point
Nieuwe Hemweg 2
Houthavens
1013 BG  Amsterdam

Datum:

2024
21 april van 13.00 tot 20.00 uur.

Prijs:

Startpakket: € 22,– in de voorverkoop (excl. servicekosten) en € 25,– bij entree. Een startpakket bestaat uit een proefglas in bruikleen, een programmaboekje en 5 munten.
Losse munten € 3,-

Overige info:

Breugem meeting point