Top

Online bierproeverij

In deze coronaperiode kan PINT buiten PINT Magazine om weinig voor haar leden betekenen. Om toch iets voor jullie te kunnen betekenen komt er opnieuw een online bierproeverij met een livestream, met ledenkorting! de datum: 5 maart 2021 om 20.00 uur

Na het succes van de digitale proeverij in oktober gaan we nu online winterbieren proeven. Daarnaast gaan we de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) steunen. Naast de kosten van het proefpakket kun je vrijwillig een bijdrage doneren aan KiKa.

De inschrijving is inmiddels gesloten, maar je kunt wel de online proeverij volgen via YouTube op vrijdag 5 maart aanstaande.

Op basis van de reacties op de vorige proeverij is besloten om alles via één medium uit te zenden (YouTube). Daarnaast zijn er twee vrijwilligers (Sander Braam en Michiel Willems) opgestaan die ons helpen om de kwaliteit van de livestream te verbeteren m.b.v. professionele apparatuur. We zijn heel benieuwd. Het aantal aanmeldingen staat op 538! Dat is 2 keer zo veel als de eerste zeer geslaagde proeverij.

Frans Ruiter en Jack Apallius de Vos

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.