PINT

Noord-Hollands Bierfestival

Het Noord-Hollands bierfestival vindt plaats in de Grote Kerk van Alkmaar. Een grootse locatie voor een groots festival, want dit festival brengt de biercultuur van de provincie Noord-Holland onder de aandacht – en Noord-Holland is in Nederland de provincie met de meeste brouwerijen. Voor even is Alkmaar hoofdstad van onze bierprovincie, dankzij het Noord-Hollands Bierfestival, georganiseerd door de bierconsumentenvereniging PINT.

Van Texel tot Amsterdam, van Haarlem tot Enkhuizen: in Noord-Holland wordt bier niet alleen gedronken, maar ook gebrouwen. Noord-Hollandse brouwers experimenteren met nieuwe stijlen en ingrediënten en laten zich inspireren door smaken van over de hele wereld. Dat maakt het proeven van Noord-Hollands bier ook zo leuk. In de Grote Kerk gaat ’t van zoet naar bitter, van hoppig naar moutig, en zelfs van chocolade naar grapefruit… Zoveel is er mogelijk met Noord-Hollands bier.

De Grote Kerk opent zondag 4 juni haar deuren voor brouwers en bierliefhebbers. Op het Noord-Hollands Bierfestival ontmoeten zij elkaar. Geïnteresseerden kunnen met een proefglas een bierreis door Noord-Holland maken. De brouwers vertellen graag over hun bier, dus kom langs en ontdek wat er in onze provincie aan bier te proeven valt!

TOEGANG en prijzen

Het festival wordt gehouden op zondag 4 juni tussen 13:00 en 19:00. We hebben geen voorverkoop, de toegang betaal je aan de deur. Entree kost € 7-, inclusief een festivalglas. Consumptiemunten kosten € 2,- per stuk. Je kunt ook een startpakket kopen, dat is entree, een glas en 7 munten en kost € 20,-. Je mag je festivalglas houden, maar als je al genoeg glasservies bezit, kun je het glas ook weer inleveren tegen € 2,- statiegeld. We stellen het op prijs als je je glas schoongespoeld inlevert.

 

 


Lokatie:
Grote Kerk Alkmaar
Adres:
Koorstraat 2
1811 GP Alkmaar
 
Datum:
zo 4 jun 13:00 - zo 4 jun 19:00

Advertenties

Opgericht op 14 oktober 1980 te Amsterdam

Regio adres

PINT Regio Noord-Holland    I: www.pint.nl/noord-holland  E: prnh@pint.nl