PINT

Algemene Leden Vergadering 2018

Regio Oost is onze gastheer bij de eerstvolgende algemene ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden op 7 april 2018 bij het Hazemeijer complex in Hengelo (Ov) (F. Hazemeijerstraat 400, 7555RJ Hengelo). Zoals gebruikelijk bent u welkom vanaf 12.00 uur en start de vergadering om 13.00 uur. Ook tijdens deze ALV zijn er bestuursverkiezingen. Nadere informatie volgt.

Heeft u zelf punten die u op de agenda geplaatst wenst te zien dan kun u deze – tot uiterlijk 23 februari 2018 – doorgeven aan de voorzitter (voorzitter@pint.nl).

Om 15.00 start dan het middagprogramma, dat door de regio wordt verzorgd. Meer informatie hierover volgt spoedig (hou site en nieuwsbrief in de gaten!)

Inschrijven is – zoals altijd – mogelijk via ons ledenadministratiesysteem Banster.Hier kun je je aanmelden.

Helaas kunnen we onze leden nog geen uitsluitsel geven over goedkoper reizen met NS. Het befaamde groepsretour bestaat niet meer en is vervangen door een groepsticket enkele reis met vaste route voor elke deelnemer. We gaan kijken wat we in samenwerking met de regio’s kunnen aanbieden zodra alle aanmeldingen binnen zijn.

Uiterlijk 6 weken voor de ALV zullen alle benodigde stukken via de site (achter ledeninlog) beschikbaar zijn. Stelt u prijs op toezending van de stukken per post, dan kunt u contact opnemen met de secretaris.

Ik hoop veel van onze leden te mogen verwelkomen!

Tot ziens!

Rianne Joosse, voorzitter.

Opgericht op 14 oktober 1980 te Amsterdam