PINT

wegwijs

Wat vind je op de webpagina's van PINT Regio Flevoland

Wie op de PINT-site is, zoekt informatie. Graag vergemakkelijken wij uw zoektocht met onze wegwijzer. Waar vindt u wat? U hoeft niet langs START, maar af en toe terugvallen op de wegwijzer kan helpen bij het navigeren door onze website. Om dat eenvoudig te houden hebben we ervoor gezorgd dat onderstaande linkjes openen in een nieuw tabblad. Zo kunt u ook altijd dit tabblad open houden. Zo houdt u het beste overzicht!

 

Wat vind je op de webpagina's van PINT regio Noord-Holland

Nieuws

Op onze pagina Nieuws vindt u interessante nieuwtjes over bier in Flevoland en wat daar mee samenhangt. Natuurlijk leest u de laatste ontwikkelingen bij brouwerijen, maar u vindt ook verslagen van onze activiteiten. Voor deze rubriek zijn we altijd op zoek naar zaken die interessant kunnen zijn voor bierliefhebbers in de provincie.

Als u via bovenstaande link naar ons nieuws gaat zult u merken dat u alleen de recente nieuwsberichten vindt. Wilt u verder terug in de tijd? Bezoek dan ons archief. Overigens vindt u de vier meest recente berichten ook in de kop van onze hoofdpagina. Verder ziet u aan de linkerkant van elke pagina een menu, dat je eveneens helpt bij het navigeren.

Contactgegevens

Op de Contactpagina vindt u informatie over ons bestuur en over hoe u ons kunt bereiken. Voor donaties aan de regio, maar ook voor wie  bijvoorbeeld wil betalen voor deelname aan een activiteit, staat ook ons bankrekeningnummer hier vermeld. Tevens is hier een contact formulier voor aanmelden van een van onze activiteiten of contact met regio Pint Flevoland. contact formulier

Activiteiten

Alle activiteiten van PINT regio Flevoland vindt u op onze website. Onder de kop proefavonden hebben we niet alleen de avonden waarvoor we zelf verantwoordelijk zijn onder gebracht, maar ook de andere PINT-proefavonden in onze provincie. Op die manier krijgt u een overzicht van alle avonden die u kunt bezoeken en kunt u zelf de dichst bijzijnde uitzoeken. Organiseert u een bierproefavond en vindt u die nog niet op onze site terug? Laat ons dat even weten, dan kunnen we u toevoegen!

Wat u onder het kopje  Festivals laat zich raden. Wat u onder de kopjes Foto's van onze activiteiten spreekt vanzelf , een mogelijkheid om foto’s te downloaden en te bekijken.

 Al deze activiteiten betreffen wel activiteiten van PINT regio Flevoland. Andere festivals kom je elders tegen, daarover straks meer.

 

bierlinks

Ook voor nuttige Bierlinks kunt u bij ons terecht. Wij kennen de nodige brouwerijen in de provincie en nog meer biercafés. Wij geven graag een linkje naar hun internetsite. Ook hier is elke suggestie welkom.

Tenslotte

Natuurlijk zijn we trots op onze pagina's. Maar we zijn tenslotte deel van een landelijke vereniging. Daarom ziet u helemaal boven aan de pagina het logo van PINT, waarmee u naar de landelijke pagina's gaat en bovendien ziet u de namen van de andere regio's. Kijk ook daar maar eens rond. En voor niet-leden hebben we het mooiste voor het laatst bewaard: de fraaie knop met "Word nu lid" Eén klik op die knop en u vindt de weg naar het lidmaatschap van een vereniging die er is voor u als bierconsument. Volg de raad op die knop op, u zult er geen spijt van krijgen!

Advertenties

Opgericht op 14 oktober 1980 te Amsterdam

Regio adres

Pint Flevoland   James Stewartstraat 262, 1325 JP Almere  T: 06  I: www.pint.nl/flevoland  E: secretarisflevo@pint.nl