PINT

Burg Bierfeesten

Elk jaar in het 1e weekend van augustus (vrijdag & zaterdag) vindt ons Burg Bieren Bierfeest plaats. Een uniek festival om zijn vele aanwezige Nederlandse brouwerijen.  

Op de vrijdag 4 augustus (15-22 uur) zijn er zo'n 15 Nederlandse brouwerijen aanwezig met hun eigen speciaalbieren. En als aanvulling hebben we dan een aantal restaurant uit de regio die heerlijke hapjes voor u bereiden. Een grote bier & spijs proeverij.  

Op de zaterdag 5 augustus (12-20 uur) is het festival 2x zo groot. Er zijn dan  rond de 30 Nederlandse brouwerijen aanwezig met bij elkaar meer dan 100 speciaalbieren om te proeven. Ook is er aan de inwendige mens gedacht. Zo hebben we altijd een varken aan 't spit, deze wordt eind van de middag aangesneden, er is ook verse paling verkrijgbaar, deze wordt vers voor u gerookt en er zijn lekkere belegde broodjes te verkrijgen.   

De live muziek wordt verzorgt door entertainer Bob. Hij weet er elk jaar weer een feest van te maken. Om de bieren te nuttigen tijdens ons bierfeest hoeft u enkel een festivalglas aan te schaffen, deze wordt uw eigendom. Drinkt u geen bier of bent u de BOB dan is de entree gratis. Met consumptie munten kunt u deze dan laten vol tappen bij elke gewenste brouwerij. Het is dus eigenlijk een hele grote proeverij.


Telefoon:
0341 - 564 934
Lokatie:
Burg Bierbrouwerij
Adres:
Putterweg 45
3851 GB Ermelo
 
Datum:
vr 4 aug 15:00 - za 5 aug 20:00

Opgericht op 14 oktober 1980 te Amsterdam