Ook dit jaar mogen we weer gebruik maken van de gastvrijheid van stadsschouwburg “de Harmonie” in Leeuwarden om het Noordelijke Lentebieren Festival te organiseren.

Een lentebieren festival. De naam is misschien wat misleidend. Er worden echt niet alleen lentebieren geschonken. Het is een bierfestival in de lente. In de lente kan het weer nog alle kanten op. Zo ook de bieren op ons festival.  Van lichte bieren (zowel smaak, alcohol en kleur) als de zwaardere, donkere bieren.

Dit jaar zullen minimaal 12 brouwerijen zich presenten en hun verrukkelijke producten meenemen. Uiteraard zullen de bekende brouwerijen niet ontbreken maar ook onbekendere brouwerijen zullen aanwezig zijn in Leeuwarden.

Ooit al eens kennis gemaakt met Gallivant? Een jonge brouwerij uit Hengelo met, zoals wel meer brouwerijen, een begin met een mooi verhaal. Als je genoeg flesjes weet te bemachtigen dan leer je het verhaal kennen. Het verhaal staat namelijk in delen op hun flesjes.

Uiteraard zijn ook de bieren van bijvoorbeeld Grutte Pier en Noarder Dragten gewoon weer present. Zo is er voor elke liefhebber van speciaal bieren weer genoeg te krijgen.

De kaarten zijn inmiddels in de verkoop via de Harmonie 

Graag zien en spreken we je op 9 maart in de Harmonie te Leeuwarden.

Datum: 9 maart 2019
Locatie: Stadsschouwburg de Harmonie, Ruiterskwartier 4 te Leeuwarden
Aanvang: 14 tot 22 uur
Entree: € 5,–  (incl. € 2,– statiegeld festivalglas en informatieboekje)
Festivalmunten: € 2,- p/stuk

maart 9 @ 14:00
14:00 — 22:00 (8h)

Leeuwarden