Top

Blog

Online bierproeverij Noordelijke Bieren

VIERDE PINT ONLINE BIERPROEVERIJ MET NOORDELIJKE BIEREN

Vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur gaan we bieren proeven uit Noord-Nederland, uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. De brouwerijdichtheid in Noord-Nederland is laag ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Van de 857 brouwerijen die ons land momenteel telt is nog geen 10% (80) gevestigd in genoemde provincies (bron: www.nederlandsebiercultuur.nl).

Het zijn veelal kleinere brouwerijen waarvan de bieren slechts regionaal of zelfs lokaal verkrijgbaar zijn. In feite jammer dat een groot deel van ons land deze bieren niet of nauwelijks kent. Met de vierde PINT Online Bierproeverij gaan we daar verandering in aanbrengen.

Van elke provincie zullen we twee brouwerijen bezoeken en voegen we van elke brouwerij een bier toe in de op te sturen pakketten. Net als bij de vorige edities gaan we weer op pad om opnamen te maken in de brouwerijen en zal ons bestuurslid en biersommelier Frans Ruiter het betreffende bier samen met de brouwer proeven en bespreken. Op deze wijze proef je niet alleen zes (waarschijnlijk voor jou nieuwe) bieren maar krijg je tevens zes visuele rondleidingen in brouwerijen. De gehele proeverij wordt weer uitgezonden via YouTube en duurt ongeveer 2,5 uur. Via de chat kun je vragen stellen die tijdens de live-uitzending beantwoord worden.

Kosten
Ook deze keer betaal je als PINT-lid alleen € 17,50 voor het pakket waar zes bieren in zitten. De verpakkings- en verzendkosten neemt PINT voor haar rekening. Niet-PINT-leden en PINT-leden die een tweede pakket bestellen betalen inclusief verzendkosten € 25,=.
Onder PINT-leden die familieleden, collega’s of vrienden enthousiast maken voor deze proeverij én dat zij zich ook nog eens aanmelden als PINT-lid, wordt een mooi bierpakket verloot. Nieuwe PINT-leden (die dan ook maar € 17,50 betalen) moeten tijdens het aanmelden bij de vraag ‘hoe bent u bij PINT gekomen?’ selecteren de optie ‘via een PINT-lid voor de proeverij Noord-Nederland 2021’ en dan in het volgende veld de naam van het PINT-lid invullen. Naast genoemd voordeel ontvang je tevens vier keer per jaar het dikke PINT Magazine, ontvang je bij tientallen bierwinkels en biercafés korting en ontvang je een gratis muntje bij de bierfestivals van PINT.

Aanmelding
Je kunt meedoen met de proeverij door je uiterlijk 5 september 2021 aan te melden. Je ontvangt het bierpakket in de week voor de proeverij.
PINT-leden melden zich aan via deze link.
NIET PINT-leden melden zich aan via deze link.
Wil je eerst lid worden van PINT dan meld je je hier aan als lid en, na bevestiging van het lidmaatschap, kun je je als PINT-lid via de bovenste link aanmelden voor de proeverij.
Als je als PINT een tweede bierpakket wilt bestellen kun je die bestellen via de link voor niet-leden. Voor dit pakket betaal je wel de verzendkosten.

No Comments

Post a Comment