Top

Blog

Noord-Hollands BierFestival ‘op visite’

Nadat het Noord Hollands Bierfestival zowel in 2020 als in 2021 niet kon doorgaan op de vertrouwde plek in de Grote Kerk in Alkmaar hebben we besloten om op visite te gaan. Op 9 en 10 oktober zal het NHBF neerstrijken in en rond Hal25/The Scrapyard in Alkmaar. Op deze prachtige locatie is voldoende ruimte om Corona-proof Noord-Hollandse bieren te komen proeven. Het festival zal plaatsvinden in blokken van 4 uur om zoveel mogelijk mensen een kans te geven eindelijk weer een bierfestival te bezoeken. De combinatie van de binnenruimtes van Hal25, de biertuin van The Scrapyard en de brouwers uit Noord-Holland maken dit festival tot een evenement dat je gewoon wel moet bezoeken!

Kaartverkoop is per blok en start op 14 augustus. Prijs van een startpakket in de voorverkoop is € 20,=. Hiervoor krijg je een festivalboekje, glas en 5 muntjes. Aan de deur op het festival zal het startpakket € 22,50 kosten. Prijs van muntjes is € 2,50 en de PINT-stand is aanwezig waar je je kan melden voor het bekende gratis muntje.

2 Comments
  • Frits Brugmans
    25 augustus 2021 at 10:18

    ik probeer een startpakket aan te schaffen via de site (vanaf 14 aug!?) en wordt alleen maar doorverwezen naar social media, waar ik niets mee heb. Dus hoe toegankelijk maken jullie dit voor de ‘gewone’ internetgebruikers?

Post a Comment