Top

Blog

Nieuwe PINT Magazine juni ’21

De nieuwe PINT Magazine is uit! In een vernieuwd jasje. Een frisse look-and-feel, een ander formaat en vooral meer inhoud. Het nieuwe nummer telt maar liefst 80 pagina’s

In dit nummer onder meer: verenigingsnieuws, Breuster Brouwers, de brouwer als marketeer, De Laatste Brouwers, Stadsbrouwerij Sint Crispijn, Stadshaven Brouwerij, brouwerij the musketeers, Kaapse Brouwers en zelfbrouwer Peter Davidse.

Een impressie van de nieuwe opmaak:

Drukfout
Bij het afwerken van het eerste nummer in de nieuwe vormgeving is er in de communicatie met onze drukkerij iets misgelopen. Het Magazine werd tijdens de afwerking aan de bovenzijde net iets te klein afgesneden. Hierdoor vielen op een paar plaatsen gedeeltes van foto’s weg en stond alles wat te hoog op de pagina. Helaas kwamen wij hier pas achter, lang nadat de Magazines al bij de verzender gereed lagen. Om een klein beetje de eenheid in deze jaargang te bewaren, zal het herfstnummer overigens in dit nieuwe -iets kleiner dan het oorspronkelijk beoogde- formaat gaan verschijnen.

No Comments

Post a Comment