Top

Blog

24 uurs van Maastricht geannuleerd

Na lang beraad hebben we besloten ons bierfestival – de 24uurs van Maastricht 2021 te annuleren.
Het bierfestival stond gepland voor donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 juni 2021 op onze prachtige festivallocatie rondom D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark in Maastricht. Al aan het begin van het jaar bleek dat deze datum zo goed als zeker niet meer haalbaar zou zijn. Ook een uitwijkdatum in september achten wij niet meer haalbaar!
De initieel geplande datum in juni is vanwege het huidige verbod op grootschalige evenementen niet haalbaar. Voor een uitwijkdatum in september is het hoogst onzeker onder welke voorwaarden het bierfestival plaats kan vinden. Voor de organisatie brengt dit te veel onzekere factoren met zich mee. Daarnaast kunnen we de gezondheid van de bezoekers niet garanderen.
Graag willen we ons bierfestival weer onder normale omstandigheden door laten gaan. Iedereen verlangt terug naar de goede oude tijden. De veiligheid en gezondheid van een ieder staat voor ons echter altijd op de eerste plaats. We houden van bier maar nog meer van jullie. Met pijn in het hart annuleren we dan ook voor het 2e jaar op rij ons bierfestival.

De nieuwe datum van ons Bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2022 staat gepland voor donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 rondom onze prachtige festivallocatie bij D’n Hiemel, Helpoort & Faliezusterspark in Maastricht.
We zien jullie heel graag volgend jaar terug! Jullie zijn goud waard voor ons.
No Comments

Post a Comment