Top

Blog

2e online proeverij

Na de eerste digitale proeverij op 1 oktober 2020 met 260 deelnemers is er een tweede proeverij georganiseerd met 540 deelnemers op 5 maart.  Frans Ruiter, Internationaal Biersommelier en zeer gewaardeerd PINT-lid is gastheer voor deze avond. In de weken voorafgaan aan de proeverij is een bezoek gebracht aan zes verschillende brouwerijen. Tijdens deze bezoeken zijn opnames gemaakt van de brouwerij en van het proeven van het betreffende bier. Deze filmpjes worden tijdens de livestream getoond. Er worden per bier zo’n 20 à 25 minuten uitgetrokken, omdat de meeste pakketten samen geproefd zullen worden.

Een overzicht van de bieren:
1 Gebrouwen door Vrouwen, Glüh Weizen, Winterweizen, 6,5%, 8°C*
2 Fortbrouwerij Duits & Lauret, Black Emperor, Imperial Schwarz, 8,5%, 14°C*
3 Brouwerij Maximus, Arcticus, Winter Ale, 8,0%, 14°C*
4 Eembier, Grillig, Red IPA, 7,5%, 10°C*
5 Stanislaus Brewskovitch, Winter Blues, Zwaar Dubbel, 8,5%, 14°C*
6 Brouwerij De Werf, Jingle Xmas Spice Quadrupel, 9,0, 14°C*
*Advies drinktemperatuur

No Comments

Post a Comment