Top
PINT / 2018  / PINT INTRODUCEERT PINT APP

PINT INTRODUCEERT PINT APP

[vc_row][vc_column]

Dat PINT leden Horecabedrijven kunnen aandragen om in aanmerking te komen voor een keurmerk zal de meeste PINT leden inmiddels bekend zijn. Dit label (goed/zilver/brons) wordt toegekend als een bedrijf éérst door 2 keurmeesters bezocht is (bij ABT-cafés 1 keurmeester) en voldoende punten heeft behaald.
[vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

PINT heeft deze informatie nu logisch geordend en duidelijk inzichtelijk gemaakt in een App. De App is op de ALV in Hengelo gepresenteerd en nu beschikbaar voor iedereen! Zo kun je onderweg makkelijk zien of je in de buurt bent van een Horecazaak met een Keurmerk. Deze manier werkt met GPS en zo kun je op ieder gewenst moment de functie “In mijn omgeving” gebruiken. Als je geïnteresseerd bent in een bedrijf waar je nog niet in de buurt bent dan kun je er ook voor kiezen om een overzicht per provincie te bekijken. Je kunt zelf met een beoordeling ( 1 t/m 5 proefglazen) aangeven of je het eens bent met het oordeel van de keurmeesters. Je beoordeling wordt altijd gebruikt als informatiebron door onze Coördinator Keurmerk Arjen Hazelebach.

Ook is het mogelijk om een specifiek bedrijf aan je favorieten toe te voegen. Je doet dit door rechtsboven op het lege PINT proefglas te klikken. Het verandert daarna in een vol glas. Zo kun je in iedere provincie jouw persoonlijke favorieten opslaan. Of je gebruikt het om zo te onthouden waar je al bent geweest natuurlijk.

Daarnaast zijn er nog ander mogelijkheden in de App. Denk aan een overzicht met ledenvoordeel. Dit werkt op dezelfde manier, “in mijn omgeving” of een lijst per provincie. Wil je iemand anders lid maken? Ook dat kan via de App. Alle PINT festivals staan ook in de App vermeld, ook weer op dezelfde sorteringsmanier.

De inhoud van de App is met grote zorgvuldigheid samengesteld, toch is het mogelijk dat er nog ergens een foutje ingeslopen is. Check daarom altijd of de informatie klopt om teleurstellingen te voorkomen. Mocht je een foutje tegenkomen, meld dit dan alsjeblieft ook bij ons! Dit kan via het contactformulier in de App, of via mail: webteam@pint.nl

We hopen dat de App je meer inzicht geeft in een deel van de voordelen voor PINT leden. Downloaden kan via je eigen Playstore. Zoek op de term: “Promotie Informatie”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Post Tags:
Geen reacties

Plaats commentaar