Top
PINT / 2018  / BESTUURSLID GEZOCHT

BESTUURSLID GEZOCHT

VACATURE LANDELIJK BESTUUR

Het landelijk bestuur van PINT is op zoek naar een Ervaren bestuurslid (M/V) o.a. voor de portefeuille Horecalabel.

Op dit moment bestaat het bestuur uit 7 bestuursleden en 1 aspirant bestuurslid (verkiesbaar op de komende ALV). Van de huidige bestuursleden zijn de regio-coördinator en de hoofdredacteur periodiek aftredend en herkiesbaar. Volgens de statuten mag het bestuur uit 9 leden bestaan en gezien de werkdruk in sommige portefeuilles is versterking welkom. Het bestuur vergadert ongeveer 1 keer per 6 weken, over het algemeen in Utrecht. Daarnaast werk je zelfstandig of in kleine commissies aan de taken binnen je portefeuille(s).

Wat verwachten wij van ons toekomstig medebestuurslid? Inzet voor en commitment aan de doelstellingen van PINT. Bereid zijn net een stapje harder te lopen: hands-on en schouders-eronder mentaliteit. Enthousiasme om als teamspeler PINT ook in de toekomst een waardevolle partij te laten zijn voor bierliefhebbers. Beschikbaarheid: gemiddeld 1-4 uur per week

Wat kunnen wij bieden? Samenwerken met een gedreven team, met een gedeelde passie, dat van aanpakken weet maar ook samen geniet van bier. Een kijkje in de keuken van de vereniging – meebouwen aan onze toekomst.

Reacties of meer informatie via: Rianne Joosse (voorzitter@pint.nl). Kennismakingsgesprekken worden gepland in week 10 en 11 (tussen 5 en 18 maart 2018)

(bereikbaar ma-vr tussen 20.00 en 22.00 uur – 06 – 24 786 887)

No Comments

Post a Comment