Top
PINT / 2018  / ALGEMENE LEDEN VERGADERING 2018

ALGEMENE LEDEN VERGADERING 2018

Regio Oost is onze gastheer bij de eerstvolgende algemene ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden op 7 april 2018 bij het Hazemeijer Complex Gebouw C05, Tuindorpstraat 61, 7555CS Hengelo (Ov). Zoals gebruikelijk bent u welkom vanaf 12.00 uur en start de vergadering om 13.00 uur. Ook tijdens deze ALV zijn er bestuursverkiezingen. Nadere informatie volgt.

Om 15.00 start dan het middagprogramma, dat door de regio wordt verzorgd. Meer informatie hierover volgt spoedig (hou site en nieuwsbrief in de gaten!)

Inschrijven is – zoals altijd – mogelijk via ons ledenadministratiesysteem Banster.Hier kun je je aanmelden.

Omdat het NS groepsretour in deze vorm niet meer bestaat, is er geen mogelijkheid meer om op deze manier te reizen. Zij die zich aan hebben gemeld voor de vergadering hebben hierover inmiddels bericht ontvangen.

De voor de ALV benodigde stukken, Agenda en Notulen vorig jaar zijn via de site (achter ledeninlog) beschikbaar. De stukken zijn donderdag 4 april definitief bijgewerkt met verslagen van twee regio’s en een presentatie over het horecalabel.

Ik hoop veel van onze leden te mogen verwelkomen!

Tot ziens!

Rianne Joosse, voorzitter.

No Comments

Post a Comment