Top
PINT / 2017  / REGIO ZUID-HOLLAND ZOEKT BESTUURDERS

REGIO ZUID-HOLLAND ZOEKT BESTUURDERS

Het bestuur van PINT-Regio Zuid-Holland is op zoek...

EN MISSCHIEN WEL NAAR JOU! 

Het bestuur van PINT-Regio Zuid-Holland is op zoek naar uitbreiding. Heb jij organisatietalent? Altijd al eens achter de schermen willen meedraaien? Altijd al eens invloed willen hebben op hoe een festival wordt vormgegeven? Hier is je kans!

Onze belangrijkste activiteit is de organisatie van het Winterbierfestival (al 24 jaar onafgebroken !) en sinds vier jaar ook het Oak aged beer festival. Twee fantastische festivals die in Nederland ook hoog staan aangeschreven.

Een aantal leden van het huidige bestuur heeft aangegeven dat het na vele jaren trouwe dienst tijd is voor verandering. Wij zoeken dan ook meerdere nieuwe bestuurmedewerkers die het team willen komen verstrekken, waaronder ook een penningmeester.

De bestuursleden komen met regelmaat bij elkaar om ervoor te zorgen dat de festivals elk jaar weer top geregeld zijn. De vergaderingen zijn altijd supergezellig, altijd onder het genot van een goed glas bier en het is een groot plezier om onderdeel van deze groep uit te maken. Plezier in onze hobby staat bij ons voorop!

Heb je interesse? Wil je meer weten? Neem dan contact op met Martijn Strockmeijer. Hij vertelt je er graag meer over. Je kunt hem rechtstreeks bereiken op penningmeesterprzh@pint.nl.

Tijdens het Winterbierfestival dat Regio Zuid-Holland in Gouda organiseert

No Comments

Post a Comment