Top
PINT / 2017  / BESCHERMHEER SPECIAALBIER 2017

BESCHERMHEER SPECIAALBIER 2017

[vc_row][vc_column]

Kortgeleden werd Raymond van der Laan, onder andere bekend van zijn in dit voorjaar verschenen boek, zijn blog en zijn artikelen in Volkskrant Magazine, onderscheiden met de nieuwe jaarlijkse titel Beschermheer van Speciaalbier.
[vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]De uitreiking van de bij de titel behorende plaquette vond half september plaats in Liquorstore The Pint in Amsterdam. Raymond was verrast, dat was duidelijk, en daarnaast zeer vereerd met deze titel. Je leest er meer over in het PINT Magazine van oktober.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geen reacties

Plaats commentaar