Top
PINT / 2016  / GOUDEN PINT 2016

GOUDEN PINT 2016

EN DE WINNAAR IS,

Tijdens het afgelopen Flevo Bier Festival werd de winnaar bekend gemaakt van de Gouden PINT 2016. Dat werd het festival Carnivale Brettanomyces. Tijdens dit festival kan je allerlei spontaan vergiste bieren proeven in verschillende kroegen in Amsterdam. Daarnaast zijn er diverse lezingen en bijeenkomsten over het onderwerp. De organisatoren Jan Lemmens (Bierkoning) en Elaine Olsthoorn (In de Wildeman) werden door voorzitter Rianne Joosse in het zonnetje gezet.

De andere genomineerden waren Timothy Wareman (o.a.  ‘Cause beer loves food), Fortbrouwerij Duits en Lauret, Dutch Beer Challenge en Oldskool brewery / Dennis Kort.

Op de foto van links naar rechts: Rianne Joosse, Jan Lemmens en Elaine Olsthoorn.

Post Tags:
No Comments

Post a Comment