Top
PINT / 2016  / BOKBIERFESTIVAL 2016

BOKBIERFESTIVAL 2016

Je zou het niet zeggen , maar de herfst is alweer in aantocht. En de herfst betekent bokbier. Van 28 tot en met 30 oktober organiseren we dan ook weer ons traditionele bokbierfestival. En dat voor de 39e keer. Ook dit jaar zijn we weer welkom in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het belooft weer een mooi festival te worden. Het PINT Bokbierfestival is een uniek festival, niet alleen omdat we het oudste en grootste<br /> bierfestival van Nederland zijn, maar ook omdat we het festival geheel draaien met vrijwilligers.

Zonder vrijwilligers, geen bokbierfestival. Daarom hebben we jullie steun en inzet ook dit jaar weer hard nodig. Om de administratie zo eenvoudig mogelijk te houden, maken we dit jaar voor het eerst gebruik van een online vragenformuliertje. Help ons dus en vul het formulier in via de volgende link: http://nl.surveymonkey.com/r/vrijwilligerPINTBBF. Het invullen neemt niet meer dan een paar minuten in beslag. Hopelijk tot in oktober bij het festival!

Mocht je nog vragen hebben over het festival of over het formulier, neem dan contact met ons op via vrijwilligers@pintbbf.nl

Meer informatie vind je op de nieuwe site www.pintbbf.nl

1 Comment

Post a Comment