Top
PINT / 2014  / NIEUW LEDENVOORDEEL

NIEUW LEDENVOORDEEL

Nieuw:<br /> Maar liefst drie (eigenlijk vier) nieuwe voordelen in Zuid Limburg

Speciaalbiercafé Naovenant in de Helmstraat 16b in Maastricht tapt voor onze leden graag het tweede uit een van de taps gratis.  Met maar liefst 140 zitplaatsen buiten met om de hoek het beroemde Vrijthof. In de maand juli was André Rieu hier live te volgen.

Brouwerijartikelen zijn hier met tien procent korting te verkrijgen bij u de webshop www.wlbs.nl. Zaerums Genieten, een internationale groothandel in o.a. bierbenodigdheden. Deze webshop biedt u een zeer breed scala aan materialen en grondstoffen voor het maken van wijn, het brouwen van bier en het bereiden van likeur.

De derde is een gecombineerde en eveneens beiden uit Maastricht. Slijterij het Raadhuis aan het Raadhuis plein 1A en slijterij de 8 Zaligheden aan de Erfprinsbastion  40 geven aan de leden van onze mooie vereniging 10% korting op het speciaalbier. Dus niet de pils.

Geen reacties

Plaats commentaar