Top
PINT / 2013  / BROUW JIJ STRAKS JOUW EIGEN BLOND BIER IN DE BRAND BIERBROUWERIJ?

BROUW JIJ STRAKS JOUW EIGEN BLOND BIER IN DE BRAND BIERBROUWERIJ?

Heb jij je al eens aan het brouwen van je eigen Blond bier gewaagd? De Brand Bierbrouwerij en bierconsumentenvereniging PINT dagen jou uit om het allermooiste Blond bier van Nederland te brouwen.

WAT IS DE BEDOELING?

Brouw een bovengistend Blond bier met natuurlijke ingrediënten en een alcoholgehalte tussen 8 en 9,5%. Nadere details ten aanzien van het bier tref je aan het in het wedstrijdreglement.

Stuur vervolgens 10 flessen van je zelfgebrouwen bier ter keuring naar PINT. Een deskundige jury gaat de aangeboden bieren proeven en beoordelen. Maximaal 10 bieren komen in de finale. Hieruit bepaalt de deskundige jury de uiteindelijke winnaar van de Bierbrouwwedstrijd.

EN DIT KUN JE WINNEN!

Stel je voor:  je staat jouw eigen Blond bier samen met de brouwmeesters van Brand in de Brand bierbrouwerij te brouwen! Brand zorgt ervoor dat de flessen van het eerste brouwsel een uniek, eigen etiket krijgen met daarop jouw naam en foto. Zelfs bestaat de kans dat dit Blond bier daarna op de markt blijft.

WEDSTRIJDREGLEMENT

Durf je deze uitdaging van de Brand Bierbrouwerij en PINT aan? Dan ben je vast benieuwd naar het wedstrijdreglement.
DE PLANNING
Wil je deelnemen aan deze unieke brouwwedstrijd? Geef je dan vóór 1 april 2013 op via dit formulier. De wedstrijd gaat alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn.
Voor 30 april 2013 dien je tien flessen van je zelfgebrouwen blond bier ter keuring op te sturen naar een van de inleveradressen. Deze inleveradressen zul je later aantreffen op deze website
De finale vindt plaats op 1 juni bij de Brand Bierbrouwerij in Wijlre. Gedurende de wedstrijd houden PINT en de Brand Bierbrouwerij je op de hoogte en geven we nadere details door.

SPECIALE BUSREIS VOOR ONK DEELNEMERS

Speciaal voor hobbybrouwers die ook aan het ONK (Open Nederlands Kampioenschap) mee doen op zondag 2 juni, heeft Brand met PINT een busreis ter beschikking gesteld. Met een bus wordt je zaterdagochtend bij de camping van het pre-ONK opgehaald. De bus brengt je naar Wijlre voor de finale dat van de wedstrijd. aan het eind van de finale zal de bus je weer naar de camping van de pre-ONK brengen, waar na aankomst nog voldoende tijd is voor het proeven en bediscussieren van de bieren van de overige hobbybrouwers.

Heel veel plezier en succes namens PINT en de meesterbrouwers van Brand.
Brouw er wat van!

Geplaatst door: Webmaster algemeen

Geplaatst door: Webmaster algemeen

Geen reacties

Plaats commentaar