Top
PINT / 2012  / IN MEMORIAM: HARRY VAN DE WIEL

IN MEMORIAM: HARRY VAN DE WIEL

Begin dit jaar bereikte ons het bericht dat Harry van de Wiel is overleden. Niet alleen was Harry betrokken bij de oprichting van PINT, maar hij was ook één van de grondleggers van de Alliantie van Biertapperijen (ABT) en eigenaar van Stadsbrouwerij De Pelgrim en het Doelencafé. Met zijn heengaan verliezen wij een icoon voor de bierwereld. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw en kinderen. Hieronder treft u de officiële in memorium aan van de ABT

Donderdag 30 december 2011 is Harry van de Wiel na een ziekbed overleden. Harry was een van de eerste leden bij de ABT met Locus Publicus in Rotterdam en ook eigenaar van Stadsbrouwerij de Pelgrim en het Doelencafé.

Hij was een fantastische en bijzondere man en na het stoppen met Locus Publicus werd hij benoemd tot Vader ABT waar wij nog veel steun aan hem hebben gehad. Mede door zijn altijd positieve bijdrage tijdens de ledenvergaderingen is de ABT nog steeds een solide en gezonde organisatie. Bierminnend Nederland zal Harry zeker gaan missen. Wij wensen zijn vrouw Ineke en hun kinderen namens de hele ABT heel veel sterkte toe.

Tekst: Hans Glandorf, voorzitter ABT

Geen reacties

Plaats commentaar