Top
PINT / 2012  / FLYING DOG ‘WILDEMAN FARMHOUSE IPA’ NU IN EUROPA

FLYING DOG ‘WILDEMAN FARMHOUSE IPA’ NU IN EUROPA

Flying Dog Brewery, de in Frederick (Maryland, USA) gevestigde ambachtelijke brouwerij, introduceert haar nieuwste bier in Europa. Wat ooit begon als het jubileumbier voor het Amsterdamse 'Bierproeflokaal In de Wildeman' wordt nu wereldwijd aangeboden en verkocht. Het is daarmee voor het eerst in de geschiedenis dat een bier, voor één café gebrouwen, in een wereldwijd brouwerijportfolio wordt opgenomen! De Europese presentatie vindt woensdag 21 maart plaats om 19:00 uur, vanzelfsprekend bij het Amsterdamse In de Wildeman.

‘Wildeman Farmhouse IPA’ begon in 2010 aan de bar van het Amsterdamse Bierproeflokaal ‘In de Wildeman’. Bedrijfsleider Simon Fokkema, brouwmeester van Flying Dog Matt Brophy en Bier&cO Brand Manager Rick Kempen bedachten dat een jubileumbier voor 25 jaar In de Wildeman een passend geschenk zou zijn. Het bier bleek dermate succesvol dat de brouwerij toestemming vroeg het aan haar vaste portfolio toe te voegen.

Wildeman Farmhouse IPA is medio januari 2012 in de Verenigde Staten van Amerika
gepresenteerd en is daar een groot succes. Bier&cO, de Europees Importeur van Flying
dog, nodigt u uit het zelf te komen proeven tijdens de Europese presentatie bij In
de Wildeman. Als uniek extraatje zal het originele jubileumbier ook te proeven zijn:
speciaal voor deze avond heeft In de Wildeman twee fusten achtergehouden.

Geen reacties

Plaats commentaar