Top
PINT / 2012  / 65 DEELNEMERS AAN PILSBROUWWEDSTRIJD

65 DEELNEMERS AAN PILSBROUWWEDSTRIJD

De door Brand bier en PINT georganiseerde pilswedstrijd mag zich verheugen in een grote populariteit. In totaal 65 deelnemers gaan onderling uitmaken wie uiteindelijk het beste pilsener bier heeft gebrouwen.

Vanzelfsprekend is het voor een aantal deelnemers best spannend. Niet iedereen heeft al eens een ondergistend bier gebrouwen en dat geeft nieuwe uitdagingen. Aangezien de meeste bieren nu wel zullen zijn gebrouwen om vooral op tijd klaar te zijn zal menigeen nu in spanning zitten te wachten of de vergisting en rijping goed gaan en vooral wat het eindresultaat zal zijn. Dit in de wetenschap dat bij Pils alles wat fout gaat direct in het bier tot uitdrukking komt en er geen manieren zijn om iets te verbloemen.

over een paar weken zal de jury zich over de producten van deze 65 moedige thuisbrouwers kunnen buigen en bepalen wie er met de eer en de prijs vandoor zal gaan.

Geen reacties

Plaats commentaar