PINT

Welkom bij PINT-Regio Zuid-Holland

Op deze pagina houden we je op de hoogte van wat er op biergebied in Zuid-Holland valt te beleven. Het jaarlijks (in januari) terugkerend Winterbierfestival is toch wel ons parade paardje, maar natuurlijk worden er in onze regio ook andere activiteiten georganiseerd. Op deze site vind je informatie over onze activiteiten en natuurlijk nieuws over bier in Zuid-Holland.

Sfeerbeeld

impressie_2

Winterbierfestival

19 januari 2014, voor alweer de 21ste keer organiseert PINT-Regio Zuid-Holland het Winterbier festival in Gouda. 

De voorbereidingen zijn nog in volle gang. De eerste bestellingen zijn gedaan en de bierlijst begint alweer een aardige omvang te krijgen. Ook nu al zijn wij weer zeker van meerdere primeurs.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om op 19 januari 2014 ons festival te bezoeken en te genieten van het vele heerlijke winterbier dat ons land te bieden heeft.

Het festival wordt gehouden in het Wellant College te Gouda, op nog geen vijf minuten lopen vanaf het CS Gouda. De catering is ook weer aanwezig, waar u terecht kunt voor een heerlijke snack.

Voor meer informatie en de (voorlopige) bierlijst, klik hier. Hou deze lijst in de gaten. Periodiek zal een update geplaatst worden.

In elk geval hopen wij u weer te mogen begroeten, op de 19de !


Lokatie:
Wellantcollege
Adres:
Ronsseweg 555
2803 ZK Gouda
 
Datum:
zo 19 jan 13:00 - zo 19 jan 19:00

Lid worden

banners

Advertenties

Involvit Brouwmarkt MITRA De Leckere zoekt een Brouwer Texelse Bierbrouwerij Brand Bier Ritzenhoff

Acties

Regio adres

PINT Regio Zuid Holland   Faunalaan 186, 3972 PS Driebergen, T 06-28047795, I www.przh.pint.nl, E przh@pint.nl