PINT

Voor de ware biergenieter

Welkom op de website van PINT. Met ongeveer 4000 leden is PINT de grootste vereniging van kritische bierliefhebbers in Nederland. Al ruim 30 jaar zijn wij toonaangevend in de bierwereld en de enige onafhankelijke vertegenwoordiger van de Nederlandse bierconsument.

 

Sfeerbeeld

Compositie

Museumbrouwerij De Roos

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u een extra bier naar keuze uitgeschonken in de Museumbrouwerij De Roos, dat zich in een hoek van het Vrijthof in Hilvarenbeek bevindt.

Omdat De Roos een levend museum wil zijn wordt er ook bier gebrouwen. Niet in de oude ketels van De Roos maar in een nieuwe microbrouwerij. Hier experimenteren onze brouwers totdat ze weer een smaakvol bier hebben samengesteld. Je zou kunnen zeggen dat onze microbrouwerij een proeftuin is voor nieuw te ontwikkelen bieren. De wijze waarop is al weer uniek. Waar andere brouwers minstens drie ketels hebben, gebruiken wij er maar één. Ook de brouwers zijn vrijwilligers en onvoorzien mislukt soms een 'charge'. Niet getreurd, De Roos kan en mag destilleren en wint zo de alcohol terug om er heerlijke likeuren van te maken. (bron: website)


Telefoon:
013 - 505 5045
Lokatie:
Museumbrouwerij De Roos
Adres:
Sint Sebastiaanstraat 4
5081 ZG Hilvarenbeek
 

Lid worden

banners

Advertenties

Involvit Brouwmarkt MITRA Texelse Bierbrouwerij Brand Bier Ritzenhoff ABT Speciaalbiercafés

Acties