PINT

Bierproefavonden

Tijdens de PINT Bierproefavonden maken de leden van PINT kennis met vele nieuwe, bijzondere, zeldzame en oude bieren en leren ze beter bier te proeven. Vele smaken en soorten passeren de revue, de bieren komen uit Nederland en het -soms verre- buitenland.

PROEVEN MET PINT

In PINT Magazine vind je sinds kort verslagen onder deze titel. In december 2016 was de bierstijl Stout aan de beurt en in komend nummer wordt het Black IPA. Door zes biersommeliers en door deelnemers aan een van onze bierproefavonden worden zes bieren naast elkaar geproefd en gewaardeerd. Dit is het gebruikte formulier.

Exclusief voor de leden van PINT heeft BierNavigatie steeds 50 PINT bierproefpakketten klaarstaan. Wil jij dus weten of je tot dezelfde conclusie komt als de PINT-bierproefpanelleden, bestel dan een pakket voor slechts € 14,95. Ga naar www.biernavigatie.nl/pint om het pakket te bestellen.

Biersommelier Loes van Esschoten

ZELF DEELNEMEN

Op onze bierproefavonden proberen de proevers geuren en smaken van de bieren te herkennen, maar de gezelligheid staat altijd voorop. Er worden meestal zes bieren geproefd in kleine hoeveelheden, en je betaalt alleen voor de geproefde bieren en eventuele hapjes. Iedereen is welkom om een keer te komen proeven, maar bij regelmatig bezoek is lid worden wel verplicht. Alle proefavonden zijn ook terug te vinden op de kaart

banners

Advertenties

Opgericht op 14 oktober 1980 te Amsterdam