PINT

Noord-Holland

Welkom bij PINT regio Noord-Holland. Wij zijn een regio van de landelijke bierconsumentenvereniging PINT en richten ons op activiteiten rond bier in onze fraaie provincie. Verder houden we je op de hoogte van wat er op biergebied in Noord-Holland valt te beleven en behartigen we samen met de vereniging PINT en de andere regio's de belangen van bierconsumenten.
Op deze site lees je nieuws over bier in Noord-Holland en natuurlijk over onze activiteiten. Houd deze pagina's dan ook vooral in de gaten en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen rond ons zo geliefde bier. Kijk ook even op onze wegwijzer door de site!

Sfeerbeeld

2012_brettdagen -44_500

Lid worden

Evenementen

 • Festivals

  Festival

  PINT organiseert bierfestivals, met als doel om bierliefhebbers kennis te laten maken met de verscheidenheid van de Nederlandse biercultuur.

 • Proefavonden

  Proefavonden

  Ook al gebeurt het proeven serieus, de gezelligheid staat altijd voorop.

 • Excursies

  Excursies

  Meerdere malen per jaar organiseert PINT een excursie naar brouwerijen in binnen- en buitenland.

Twitter

Geen tweets gevonden voor @PRNHonline

Stelling

Er zou meer met Brettanomyces geëxperimenteerd moeten worden.
Op 5 en 6 juli stond in elk geval een deel van de Amsterdamse Bierwereld in het teken van de Brettanomyces en andere "wilde dieren": wilde gisten en betrouwbare bacteriën die het bier een bijzonder karakter geven. Wat vind jij: zouden brouwers hier meer mee moeten experimenteren, of vind je dat er al genoeg te beleven is op dat gebied?banners

Advertenties

Involvit Brouwmarkt MITRA Texelse Bierbrouwerij Brand Bier Ritzenhoff ABT Speciaalbiercafés

Acties

Regio adres

PINT Regio Noord-Holland   Annie M.G. Schmidtstraat 101, 1822 MC Alkmaar, T +31 72 752 08 16, I www.pint.nl/noord-holland, E prnh@pint.nl