PINT

PINT regio Noord-Brabant

PINT Noord-Brabant is opgericht in 1988 en is daarmee de ‘oudste’ regio van PINT. De regio is opgericht om meer binding en verenigingsgevoel te krijgen met de leden in Noord-Brabant. We zijn begonnen met proefavonden die al snel gevolgd werden door andere activiteiten. Naast onze maandelijkse proefavond organiseren we ook 2x per jaar een excursie naar een brouwerij, een fietstocht met bierig karakter, een bockbierwandeling en iedere 2 jaar een Bierfestival in Geldrop. Voor de Vrienden van PINT Noord-Brabant organiseren we een nieuwjaarsreceptie met winterbieren. Ook verschijnt er 4x per jaar Biernieuws, ons eigen periodiek waarin het wel en wee van de Brabantse activiteiten gedeeld wordt. Naast bier staat de Brabantse gezelligheid bovenaan bij het organiseren van de activiteiten.

Sfeerbeeld

PNB bier voor sfeerbeeld

Evenementen

 • Festivals

  Festival

  PINT organiseert bierfestivals, met als doel om bierliefhebbers kennis te laten maken met de verscheidenheid van de Nederlandse biercultuur.

 • Proefavonden

  Proefavonden

  Ook al gebeurt het proeven serieus, de gezelligheid staat altijd voorop.

 • Excursies

  Excursies

  Meerdere malen per jaar organiseert PINT een excursie naar brouwerijen in binnen- en buitenland.

Twitter

Geen tweets gevonden

Stelling

Advertenties

Opgericht op 14 oktober 1980 te Amsterdam

Regio adres

Secretariaat PINT Noord-Brabant   Tongelresestraat 182A , 5613 DR EINDHOVEN, T 06-54957532, I http://www.pint.nl/noord-brabant.aspx, E prnb@pint.nl